E-nummervrij
Runder Ribeye 500 gram
€17,75 incl. BTW
Bijzonder smaakvol stuk vlees en lekker mals
- Beschrijving
- Extra informatie
- Beoordelingen (0)
Beschrijving
Runder Ribeye is een mooi stuk vlees. Heel of geportioneerd. Het is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft.
Bereiding:
- Haal de ribeye een half uur van te voren uit de koeling zodat het op kamer temperatuur kan komen.
- Dep het vlees droog, kort voordat je gaat bakken.
- Wrijf beide kanten van het vlees in met wat zout of peper of eventueel paprika- ui- of knoflookpoeder.
- Verhit boter in de koekenpan en leg het vlees erin.
- Draai de ribeye na 2/3 minuten op de ander kant.
- Tijd: voor Rood: 4 min, voor Rosé: 6 min, voor doorbakken: 8 min
- Laat het vlees na het bakken even rusten in aluminium folie.
- Eet smakelijk!
Extra informatie
Gewicht | 500 g |
---|---|
E-nummervrij |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.