WAAR WE HET VOOR DOEN:
“Van een speklap tot een compleet verzorgde barbecue of catering, het is voor ons de passie om de klant te verwennen en te ontzorgen zodat iedere klant met een grote glimlach de deur uit gaat”.
ONS VERHAAL
2020
Eind 2020 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Ambachtsstraat 1G in Hardinxveld-Giessendam. Na een periode van keihard werken en midden in de coronatijd zijn we erg blij met deze stap. We zijn op deze locatie beter bereikbaar en zijn flexibeler in onze werkwijze. Zo hebben we een ruime productieruimte gekregen een grote koeling en verder de nodige m2 aan opslag voor al onze catering en BBQ spullen. We helpen u weer graag de komende tijd!
2019
Begin 2019 hebben we onze nieuwe website gelanceerd, waarop we het bestelproces en de online afhandeling van bestellingen hebben verbeterd. Dit was een goede aanleiding om een aantal foto’s te maken van de producten. Maar ook van de nieuwe generatie slagers. Bart heeft 3 zonen die hem zo nu en dan graag een handje helpen.
2018
Onze Barbecue afdeling is uitgebreid met een mooie Ofyr barbecue. Deze barbecue kunnen we inzetten als onderdeel van een compleet verzorgde barbecue of u kunt hem huren voor uw tuinfeest, barbecue of ander event. Een unieke en populaire manier van barbecueën waarbij smaak, beleving en authentiek buitenleven centraal staan. De komende tijd zullen we ons barbecue assortiment daar ook op inrichten met Vis voor de barbecue en Grote stukken vlees.
2016
In 2016 verhuisden we naar de huidige locatie in Hardinxveld-Giessendam. Enerzijds doordat we in Alblasserdam uit ons jasje waren gegroeid, anderzijds omdat de huidige slagerij is alles voldoet aan de kwaliteitseisen de we onszelf willen stellen. In onze slagerij zijn we nu veel beter in staat om naast de bestellingen van particulieren ook de grote orders voor B2B te verwerken. We kunnen kwaliteit bieden of het nu gaat om een speklap of een complete barbecue of catering.
2013
Door de toenemende vraag besloot Bart in 2013 om zelfstandig de slagerij te gaan opbouwen. Vanuit de bedrijfslocatie in Alblasserdam groeide de slagerij uit tot een professionele cateraar. Waar niet alleen het eten besteld kan worden, maar de gehele catering inclusief alle benodigdheden zoals tafels, stoelen, partytents, heaters etc. vanuit eigen zaak direct beschikbaar zijn. Dit alles om de kwaliteit van onze diensten zoveel mogelijk te borgen.
Door de focus op Cateringservice heeft Bart ervoor gekozen om te werken vanuit een bedrijfspand. Er is dus geen fysieke winkel. Dit wordt echter volledig gecompenseerd door de website waarop vanuit het hele land vlees wordt besteld. Met de nadruk op Top kwaliteit vlees en het E-nummervrije productassortiment is ook de online winkel uitgegroeid tot een serieus onderdeel van het bedrijf.
2007
Slagerij Bart Adriaanse is begonnen met het verkopen van vleespakketten. In eerste instantie deed Bart dit naast zijn werk chef slager in de supermarkt. De vraag vanuit kennissen en vrienden naar goed kwaliteitsvlees was de aanleiding om vleespaketten te gaan verkopen. In samenwerking met een kleine slachterij uit Zeeland groeide er een bedrijf. Want al snel kwam de vraag om ook vleesacties voor kerken en goede doelen te verzorgen. Gaandeweg groeide de vraag naar vlees, cateringservice en barbecues. Deze ontwikkelingen zorgden voor het ontstaan van Slagerij Bart Adriaanse.